Diensten

Veronique Janssen zorgt voor de unieke mix van Advies, Content & Tekst om jouw bedrijf te laten zien.

Advies

Veronique Janssen heeft ervaring op het gebied van bloggen en contentmarketing. Als ervaren blogger achter de succesvolle blog Veronique’s Boekenhoekje kan zij u adviseren op het gebied van bloggen en contentmarketing.

Daarnaast heeft Veronique Janssen ervaring met zowel online als offline uitingen: van flyers en brochures tot websites en social media.

Het advies van Veronique Janssen wordt weergegeven in een adviesplan. Een plan is voor ieder bedrijf anders en daarom wordt een adviesplan speciaal op maat gemaakt! Het past daardoor perfect bij u en uw bedrijf!

Een adviesplan bestaat uit drie onderdelen:

  1. Analyse van de huidige situatie (van een website, social mediakanaal tot een flyer. Er zijn veel mogelijkheden!)
  2. De verbeterpunten op een rij
  3. Tips om het beste resultaat te behalen

Veronique Janssen zal eerst met u in (online) gesprek gaan over de situatie, uw wensen en behoeften. U krijgt van dit gesprek een samenvatting na het gesprek. Gaat u akkoord met het maken van een adviesplan, dan gaat Veronique Janssen voor u aan de slag!

Content

Je hoort vaak ‘Content is key’, maar wat als er geen tijd is om content te maken? Veronique Janssen verzorgt dan graag uw content voor uw social mediakanalen of website.

De content wordt geleverd op basis van een abonnementendienst. Geen omkijken meer naar de content voor uw social media. Het is alleen nog een kwestie van plaatsen op de social media van uw bedrijf. Mocht u hier problemen mee hebben, dan helpen wij u graag!

Er zijn twee abonnementen:

  1. Basis: 2 berichten per week, 1 social mediakanaal naar keuze
  2. Plus: 3 berichten per week, 2 social mediakanalen naar keuze

Veronique Janssen zal eerst met u in (online) gesprek gaan over de situatie, uw wensen en behoeften. U krijgt van dit gesprek een samenvatting na het gesprek. Gaat u akkoord met een abonnementendienst, dan gaat Veronique Janssen voor u aan de slag!

Tekst

Veronique Janssen heeft een grote liefde voor de Nederlandse taal: van het schrijven, corrigeren, redigeren tot het uitleg geven over de spelling en grammatica.

Veronique Janssen heeft ervaring met het schrijven van teksten voor zowel online als offline media. Van verkoopteksten tot aan blogberichten. Het is allemaal mogelijk bij Veronique Janssen.

Gruwelt u ook van spelfouten in teksten? Veronique Janssen wel! Met liefde haalt Veronique Janssen de fouten uit uw tekst. U krijgt ook op maat gemaakte tips om de teksten nog beter te maken.

Bent u schrijver? Dan ben ik misschien de persoon om uw boek proef te lezen! Ik zet mijn opmerkingen in de kantlijn van uw digitale manuscript en u ontvangt een adviesdocument op basis van uw manuscript. Alles om uw boek beter te maken! En… de eerste 15 pagina’s zijn gratis!