Samenwerken

Veronique Janssen zorgt voor de unieke mix van Advies, Content & Tekst om jouw bedrijf, product of dienst te laten zien.

Advies

Veronique Janssen heeft ervaring op het gebied van bloggen en contentmarketing. Als ervaren blogger achter de succesvolle blog Veronique’s Boekenhoekje kan zij je adviseren op het gebied van bloggen en contentmarketing.

Daarnaast heeft Veronique Janssen ervaring met zowel online als offline uitingen: van het ontwerpen van flyers en brochures tot websites en social media.

Het advies van Veronique Janssen wordt weergegeven in een adviesplan. Een plan is voor ieder bedrijf, product of dienst anders en daarom wordt een adviesplan speciaal op maat gemaakt. Het past daardoor perfect bij jou!

Een adviesplan bestaat uit drie onderdelen:

  1. Analyse van de huidige situatie (van een website, social mediakanaal tot een flyer. Er zijn veel mogelijkheden!)
  2. De verbeterpunten op een rij
  3. Tips om het beste resultaat te behalen

Veronique Janssen zal eerst met je in (online) gesprek gaan over de situatie, jouw wensen en behoeften. Je krijgt van dit gesprek een samenvatting na het gesprek. Ga je akkoord met het maken van een adviesplan, dan gaat Veronique Janssen voor u aan de slag!

Content

Je hoort vaak ‘content is key’, maar wat als je geen inspiratie hebt of geen tijd? 

Samen gaan we in (online) gesprek over je social mediakanaal, je website of je huidige content. De behoeften en wensen worden in kaart gebracht. Je krijgt een samenvatting van dit gesprek. 

Veronique Janssen kan de content voor je website en/of social mediakanalen maken en aanleveren. Het enige dat rest: het inplannen of delen op je social mediakanaal. Het is ook mogelijk om een website aan te passen en de content hierop te delen. 

Na het gesprek krijg je een samenvatting. Wanneer je akkoord geeft, dan ga ik voor je aan de slag! Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van content mogelijk. 

Tekst

Veronique biedt verschillende diensten op het gebied van tekst aan: van het schrijven, corrigeren, redigeren tot het uitleg geven over de Nederlandse taal. 

Veronique heeft ervaring met het schrijven van teksten voor zowel online als offline media. Het is allemaal mogelijk!