Reviews

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Je kunt op deze pagina allerlei reviews lezen. 

In opdracht van Uitgeverij Wens Boeken, proefleest Veronique al mijn boeken. Zij is een uiterst waardevolle proeflezer. Niet alleen wijst ze mij op foutjes en typo’s, ze voorziet alle manuscripten ook van een “live-belevingsverslag” in de kantlijn. Zo weet ik precies welke passages werken of waar ik de plank volkomen missla. Veronique is niet alleen op professioneel gebied fijn om mee samen te werken, zij is ook nog eens een mooi, lief en grappig mens.

– Wendy Louise, auteur van Ik wil jou(w) baby!, Seizoenen-serie, Man op Mallorca, Kerst op Mallorca 

Veronique was een van mijn proeflezers voor mijn roman en haar expertise is zo waardevol! Ze bekeek de tekst vanuit een hoek waarvan ik nog niet eerder feedback had gehad, gaf complimenten en het rapport dat zij erbij levert is heel duidelijk en overzichtelijk. Ik wist direct wat al goed is en waar ik nog bij moest spijkeren.
Veronique is fantastisch!

– Suzanne van Bilderbeek, auteur van Zolang je van me houdt  

Veronique is een van mijn lievelingsrecensenten. Na het uitkomen van mijn debuut trokken haar professionele recensies al snel mijn aandacht. Ik was dan ook heel blij dat ze mijn boek wilde recenseren. Wat een toprecensie schreef ze! Toen mijn tweede roman af was en ik proeflezers nodig had, hoefde ik geen moment te twijfelen; Veronique zou er wat mij betreft tussen zitten en gelukkig zei ze ja. Haar kritische blik over mijn manuscript was onmisbaar en de tips die eruit voortvloeiden zorgden voor mooie verbeteringen van mijn verhaal, waar ik inmiddels een prijs mee gewonnen heb. Daarnaast was de samenwerking met haar erg prettig. Ze is vriendelijk, kundig en snel. Ik kan haar iedereen aanbevelen.

– Hilda Spruit, auteur van Geestverwanten en Verschijningen 

Veronique is vanaf het begin van mijn tweede boek (Slashwerk, september 2021) bij het project aangeschoven. Van motivatie voor de eerste pagina’s, tot het proeflezen vlak voor de redactie. Haar opmerkingen in het manuscript zijn niet alleen tips en verbeteringen, maar ook aanmoedigingen om door te zetten. Veronique zal de volgende keer weer mijn eerste keuze proeflezer zijn!

– Femke Meijboom, auteur van Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen 

Veronique was proeflezer van mijn tweede boek Loslaten doet pijn. Het was erg leuk om haar als proeflezer te hebben. Ze is eerlijk, oprecht en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Haar eindeloze enthousiasme, maar soms ook opbouwende kritiek heb ik als zeer prettig ervaren. Voor een eventuele derde boek hoop ik dat Veronique opnieuw mijn proeflezer wil zijn.

– Marianne Swinkels, auteur van Wrede onschuld en Loslaten doet pijn