Reviews

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Je kunt op deze pagina allerlei reviews lezen. 

Veronique is een van mijn lievelingsrecensenten. Na het uitkomen van mijn debuut trokken haar professionele recensies al snel mijn aandacht. Ik was dan ook heel blij dat ze mijn boek wilde recenseren. Wat een toprecensie schreef ze! Toen mijn tweede roman af was en ik proeflezers nodig had, hoefde ik geen moment te twijfelen; Veronique zou er wat mij betreft tussen zitten en gelukkig zei ze ja. Haar kritische blik over mijn manuscript was onmisbaar en de tips die eruit voortvloeiden zorgden voor mooie verbeteringen van mijn verhaal, waar ik inmiddels een prijs mee gewonnen heb. Daarnaast was de samenwerking met haar erg prettig. Ze is vriendelijk, kundig en snel. Ik kan haar iedereen aanbevelen.

– Hilda Spruit, auteur van Geestverwanten en Verschijningen 

Veronique is vanaf het begin van mijn tweede boek (non-fictie, september 2021) bij het project aangeschoven. Van motivatie voor de eerste pagina’s, tot het proeflezen vlak voor de redactie. Haar opmerkingen in het manuscript zijn niet alleen tips en verbeteringen, maar ook aanmoedigingen om door te zetten. Veronique zal de volgende keer weer mijn eerste keuze proeflezer zijn!

– Femke Meijboom, auteur van Jo: Hier heb je ’n schrepel en daar kan je beginnen 

Veronique was proeflezer van mijn tweede boek Loslaten doet pijn. Het was erg leuk om haar als proeflezer te hebben. Ze is eerlijk, oprecht en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Haar eindeloze enthousiasme, maar soms ook opbouwende kritiek heb ik als zeer prettig ervaren. Voor een eventuele derde boek hoop ik dat Veronique opnieuw mijn proeflezer wil zijn.

– Marianne Swinkels, auteur van Wrede onschuld en Loslaten doet pijn