Alles over tekst

Als echte Nederlandse taalliefhebber sta ik voor jou klaar om je te helpen. Van het schrijven van teksten voor online en/of online media of het corrigeren van je teksten en/of scriptie: er zijn verschillende mogelijkheden. 

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar info@veronique-janssen.nl 

Tekst schrijven

Met liefde en enthousiasme schrijf ik teksten voor online en offline media. Ben jij op zoek naar  teksten voor jouw website, je blog of andere uitingen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Wat kun je verwachten van mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– De tekst wordt aangeleverd in Word. Voor de tekst doe ik ook research en dit zit net als de SEO ook in de prijs;

Eventueel kan ik ook de tekst plaatsen op je WordPress-site en/of hem inplannen. Vraag naar de mogelijkheden of mail naar info@veronique-janssen.nl 

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden! 

Correctiewerk

Je hebt je droom waargemaakt. Je boek is geschreven, het is proefgelezen, de redactie is gedaan en nu is het tijd om je werk te laten nakijken. Met liefde haal ik spel- en grammaticafouten uit je verhaal. 

Wat kun je verwachten mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Ik corrigeer alle genres: van non-fictie tot fictie. Jouw verhaal blijft jouw verhaal. Ik kijk alleen naar taal- en spelfouten, stijlfouten, grammatica en interpunctie. Wil je dat ik je verhaal echt lees? Dan is proeflezen misschien een optie. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– In Word werk ik met ‘Wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer je werk, maar in de kantlijn kun jij zien wat ik heb gecorrigeerd. Je kunt ze daarna zelf accepteren en dan worden ze doorgevoerd. In een PDF-bestand is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Je zult de veranderingen dan wel nog even moeten doorvoeren. 

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden! 

Scriptie nakijken

Een scriptie is je hoogtepunt van je opleiding, althans na het diploma. Hier komt alles in samen van de afgelopen jaren. Het is belangrijk dat het vrij van fouten is.

Ik kijk met plezier jouw scriptie na op:

– Taalfouten;

– Spelfouten;

– Stijlfouten;

– Grammatica;

– Interpunctie.

Wat kun je verwachten mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– In Word werk ik met ‘Wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer je werk, maar in de kantlijn kun jij zien wat ik heb gecorrigeerd. Je kunt ze daarna zelf accepteren en dan worden ze doorgevoerd. In een PDF-bestand is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Je zult de veranderingen dan wel nog even moeten doorvoeren

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden! 

Transcriberen

Heb je een interview uitgewerkt voor bijvoorbeeld een onderzoek of je podcast? Of heb je een andere video waarvan je graag de gesproken tekst op papier wilt hebben? Ik werk hem graag voor je uit. 

Je levert mij het bestand met de audio en/of video aan en ik werk het voor je uit in Word. Daarna kun jij de tekst aanbieden op bijvoorbeeld je website. 

Wat kun je verwachten mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– In Word werk ik het audio- en/of videobestand uit. 

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden!