Alles over tekstcorrectie

Als echte Nederlandse taalliefhebber sta ik voor jou klaar om je te helpen. 

Voor meer informatie kun je altijd mailen naar info@veronique-janssen.nl 

Correctiewerk

Je hebt je droom waargemaakt. Je boek is geschreven, het is proefgelezen, de redactie is gedaan en nu is het tijd om je werk te laten nakijken. Met liefde haal ik spel- en grammaticafouten uit je verhaal. 

Wat kun je verwachten mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Ik corrigeer alle genres: van non-fictie tot fictie. Jouw verhaal blijft jouw verhaal. Ik kijk alleen naar taal- en spelfouten, stijlfouten, grammatica en interpunctie. Wil je dat ik je verhaal echt lees en wil je weten hoe je verhaal op de lezer overkomt? Dan kun je het verhaal het beste laten proeflezen. 

Disclaimer: honderd procent garanderen dat het manuscript foutloos is, kan ik niet. Het is wel altijd mijn streven. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– In Word werk ik met ‘Wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer je werk, maar in de kantlijn kun jij zien wat ik heb gecorrigeerd. Je kunt ze daarna zelf accepteren en dan worden ze doorgevoerd. In een PDF-bestand is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Je zult de veranderingen dan wel nog even moeten doorvoeren. 

Tarief

Voor een manuscript: Per 1000 woorden €5,- exclusief 21% BTW  

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden! 

Scriptie nakijken

Een scriptie is je hoogtepunt van je opleiding, althans na het diploma. Hier komt alles in samen van de afgelopen jaren. Het is belangrijk dat het vrij van fouten is.

Ik kijk met plezier jouw scriptie na op:

– Taalfouten;

– Spelfouten;

– Stijlfouten;

– Grammatica;

– Interpunctie.

Wat kun je verwachten mij?

We zullen eerst elkaar leren kennen via een (online) kopje koffie of thee. Samen gaan we kijken naar de opdracht. Na het kennismakingsgesprek zal ik een op maat gemaakt(e) voorstel/offerte naar je sturen. Wanneer je akkoord gaat, dan ga ik voor je aan de slag. 

Wat krijg je van mij?

– Een gratis kennismakingsgesprek waarin de opdracht duidelijk wordt en we elkaar leren kennen; 

– Een voorstel op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen; 

– In Word werk ik met ‘Wijzigingen bijhouden’. Ik corrigeer je werk, maar in de kantlijn kun jij zien wat ik heb gecorrigeerd. Je kunt ze daarna zelf accepteren en dan worden ze doorgevoerd. In een PDF-bestand is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Je zult de veranderingen dan wel nog even moeten doorvoeren

Tarief

Per 1000 woorden €3,50 exclusief 21% BTW 

Interesse?

Stuur me een mail en we bespreken de mogelijkheden!